Temnenje stekel na objektih

TERMOREFLEKTIVNE FOLIJE

Vse folije se lahko namestimo tudi na že vgrajene steklene površine in okna. Tako nudijo enostavno in ekonomsko rešitev za že obstoječe steklene površine.

Termoreflektivne folije za zaščito pred soncem prefiltrirajo škodljivo pripekanje sonca  in zaslepljujočo svetlobo, obenem pa prepuščajo svetlobo. S to folijo lahko zmanjšamo temperaturo v prostorih. Vse folije imajo UV zaščitno plast, ki omogoča tudi do 99,9 % zaščito pred UV žarki. Zrcalne termoreflektivne folije vas bodo ščitile tudi pred nezaželjenimi pogledi v prostor.DEKORATIVNE FOLIJE

Dekorativne folije nudijo predvsem učinkovito zaščito pred neželjenimi pogledi v prostor in zaščito pred slepečo svetlobo. Mat folije poudarijo lepoto steklene površine in imajo tudi estetski učinek. Dekorativne folije prepuščajo zunanjo svetlobo, obenem nas varujejo pred vsiljivimi zunanjimi pogledi in so tako še posebej primerne za uporabo pri razdelitvi  prostora v pisarnah, v restavracijah ali pri izložbah.

 

VARNOSTNE FOLIJE

Varnostna folija, ki jo pritrdimo na notranjo stran okna, poveča trdoto okenskega stekla. Kadar se steklena površina razbije, delci stekla ostanejo na istem mestu in tako ne povzročijo telesnih poškodb.